Як підключити airpods max до android

Якщо у вас смартфон із ОС Android, перейдіть до «Установки» > «Підключення» > Bluetooth. Натисніть та утримуйте кнопку керування шумом на навушниках AirPods Max

AirPods Max

AirPods Max – це абсолютно новий погляд на повнорозмірні навушники. Всі елементи AirPods Max, від амбушюрів до оголов'я, спроектовані таким чином, щоб гарнітури оптимально прилягали до голови будь-якої форми. Завдяки цьому досягається неймовірна якість та багатство звуку.

https://www.apple.com › airpods-max

AirPods Max – Apple (RU)

, доки індикатор стану не замигає білим. Коли навушники AirPods Max з'являться у списку пристроїв Bluetooth, виберіть їх.5 лист. 2022 р.

Чому Аірподс Макс не підключається до телефону?

Якщо ви не бачите анімацію, переконайтеся, що на пристрої iOS або iPadOS встановлені оновлення програмного забезпечення, або створіть пару між навушниками AirPods Max та пристроєм iOS або iPadOS вручну, навіщо перейдіть в меню «Установки» > Bluetooth.

Як підключитися до Аірподс Макс?

Відкрийте «Установки» > «Bluetooth», а потім виберіть навушники AirPods. Натисніть кнопку керування шумом на навушниках AirPods Max і утримуйте її приблизно п'ять секунд або доки індикатор не почне блимати білим кольором. Натисніть «Підключити», потім дотримуйтесь інструкцій на екрані.