Синоніми та терміни, якими називають людей, які вживають марихуану

Використання марихуани стає дедалі більш поширеним у суспільстві. При цьому курці марихуани мають свої спеціальні назви, що відповідають їх пристрастям і звичкам. Як правило, ці назви мають свою історію і можуть бути використані у різних ситуаціях та серед різних груп людей.

Однією з найпоширеніших назв курців марихуани є "канабіс-ентузіасти". Ця назва має на увазі, що ці люди є пристрасними шанувальниками та фанатами всього, що пов'язане з марихуаною. Вони не тільки курять траву, але й звертають особливу увагу на різні сорти, способи вживання та інші деталі.

Ще однією з поширених назв для курячих марихуану може бути "канабіст". Ця назва відображає той факт, що ці люди відверто визнають свою любов до марихуани і не соромляться говорити про це. Вони не ховаються і не приховують своїх уподобань, а, навпаки, пишаються своїм способом життя і відверто зізнаються, що курять траву.

Крім того, для позначення курців марихуани можна використовувати ширші терміни, такі як споживачі рослинних наркотиків або любителі марихуани. Ці назви мають на увазі, що у цих людей є певні переваги у виборі наркотиків, і марихуана є найпопулярнішою та кращою для них.

Ім'яЯк називають курців траву
1АндрійКаннабірі *
2ДмитроГашишник
3ОленаТравогадиня
4ОлександрМарихуанник
5ОльгаПотрошитель биків **

* – у народному просторіччя
** – у народній фольклорній пісні

"Травка" має масу назв: марихуана, анаша, косяк, гашиш, спайс, план, дурь.

Як називається куріння трави?

"Косяк" або "джойнт" (англ. joint) – дуже поширений спосіб куріння марихуани.

Що курять із трави?

Так, наприклад, травою анашою називається курильна суміш з листя, стебел і насіння конопель. Вони мають найслабшу дію. Відповідно, саме ця суміш найпоширеніша і найдешевша. Інший склад у так званої "ганджі" – це вже сушені суцвіття жіночих рослин коноплі.

Що таке трава курити?

Куріння каннабісу (коноплі) вдихання диму каннабісу (коноплі) для отримання специфічного п'янкого ефекту внаслідок впливу на організм психоактивних речовин, що містяться в коноплі, — каннабіноїдів. (Основний з них – ТГК, тетрагідроканнабінол).

Як зрозуміти, що людина курить траву?

Ознаки вживання марихуани

  • Червоні запалені очі.
  • Запаморочення. …
  • реакція. …
  • Проблеми з пам'яттю та концентрацією. …
  • Дурна поведінка. …
  • Симптоми тривоги. …
  • Запах марихуани. …
  • Наявність у залежних предметів, пов'язаних із вживанням: папір для самокруток, курильні трубки, бонг.