5 ознак кармічних відносин: як зрозуміти, що ви зустріли свою карму?

Карма – це вчення, яке стверджує, що ми отримуємо результати своїх дій у минулих життях чи сьогодення. Кармічні відносини – це відносини, які виникають знову і знову через наші кармічні зв'язки і раніше вирішені проблеми.

Визначити Наявність кармічних відносин може бути непросто, але є ряд ознак, які можуть вказувати на їх наявність. Одна з таких ознак – це відчуття дежавюколи зустріч з певною людиною викликає у вас відчуття знайомства, навіть якщо ви ще ніколи його не бачили. Інша ознака – це часте переплетення доль, коли ви завжди опиняєтеся в тих самих ситуаціях з певними людьми.

Ще одна ознака можливих кармічних відносин – це сильний емоційний потяг. Ви можете відчувати сильне тяжіння або відторгнення до певних людей без видимої причини. Крім того, якщо ви постійно відчуваєте до них якісь сильні емоції, чи то лють, страх чи любов, це теж може бути ознакою кармічних відносин.

Ознаки кармічних відносинОпис
Почуття дежавюВідчуття, що вже зустрічалися та знайомі вже давно
Глибоке порозумінняЗдатність розуміти одне одного без слів та пояснень
Інтенсивні емоціїСильні почуття, як позитивні, і негативні
Уроки та випробуванняЗустріч з певними труднощами та завданнями для обох партнерів
Неуразливість з інших відносинНезважаючи на можливі зради та романи, пов'язані особи знову знаходять один одного
Сильний потягНез'ясовне і сильне почуття тяжіння один до одного
Загальна місіяСпільні завдання та цілі, які мають бути виконані для духовного розвитку
Кармічне визволенняВирішення старих ран та проблем з попередніх життів

Як дізнатися, що у вас кармічні відносини?

Головна ознака того, що відносини у вас кармічні, це відчуття, ніби знаєте людину сто років, хоча в союзі ви не так давно, якщо взагалі зважилися щось разом збудувати. Справа в тому, що в минулих життях ви цілком могли бути друзями, ворогами, родичами, коханцями чи подружжям.

Як відрізнити доленосні стосунки від кармічних?

Кармічні відносини містять у собі певний урок, який необхідно знайти та опрацювати. Причому урок не обов'язково однаковий для обох партнерів, найчастіше різні. Доленосні містять у собі певну задачу для пари в цілому, виконуючи яку пара міцнітиме.

У чому сенс кармічних стосунків?

Відносини на кармічному рівні призначені для духовного зростання, вони завжди бувають легкими. Ви можете щодня переживати емоційну гойдалку. Але, на щастя, цей зв'язок не триває вічно, оскільки сенс і мета цієї близькості одна: просвітитися, очистити карму один одного, спокутувати негатив минулого життя.

Як розрахувати кармічні стосунки?

Це спеціальна та не складна формула, доступна кожному.

  1. Необхідно скласти цифри дати народження одного партнера до отримання двозначного числа, наприклад: 22.04.1982 – 2+2+4+1+9+8+2 = 28.
  2. Потім потрібно скласти аналогічним чином цифри, дати народження другого партнера, наприклад: 06.01.1979 – 6+1+1+9+7+9 = 33.